Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop vlaams brabant

Deze woning bestaat uit een inkomhal salon eetplaats. Wilt u een huis kopen.

Te Koop Villa Landhuis Melkouwen 15 2590 Berlaar Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Buitenkant Huis
Te Koop Villa Landhuis Melkouwen 15 2590 Berlaar Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Buitenkant Huis

Huis te renoveren Te koop in Provincie Vlaams-Brabant.

. Verkoop Flemish Brabant Huis Meer filters. Vlaams-Brabant Immo Te Koop - Vastgoed Huizen Appartementen Te Koop Immo Vlaams-Brabant - Immo Vlaams-Brabant. Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van de Keiberg te Scherpenheuvel-Zichem en in de nabije omgeving van winkels scholen he. Zowel in Limburg als Vlaams-Brabant.

Wilt u een boerderij kopen. Meer info fotos op aanvraag via thierrystructurabe Prachtige én EXCLUSIEVE eigendom TE KOOP in het centrum van Aalst en dit met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst - 3915m² op een terrein van 5a93ca. Une question sur la distribution. Op het zuid gelegen dit huis Stadswoning van 620 m² gebouwd in 1989 met een perceel oppervlakte van 3300 m² heeft 11 kamers waarvan 6 slaapkamers 6 badkamers en 8 WCs.

Me désinscrire de la newsletter Logo Vlanbe. Ontdek alle huizen te koop in provincie Vlaams-Brabant op Zimmo. Tot in de puntjes. Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België.

2300000eur is de instelprijs een kasteelvilla aansluitend polyvalent gebouw 500m² volledig onderkelderd met p 165 autos te verbouwen hoeveschuur. We kiezen uitsluitend voor fijne buurten. Ad Ontdek alle immo te koop in Vlaams-brabant op Zimmo. Zoek je een huis appartement grond of garage te koop in de provincie Vlaams-Brabant.

2 990 000. Elke huis dat we te koop aanbieden is volledig afgewerkt. In de laatste 24u hebben we de nieuwe advertenties toegevoegd. 6 Slaapkamers Oppervlakte terrein van 2728 m² Zwembad.

Rustig gelegen gerenoveerde 3gevelwoning met parking terras en grote tuin op 18are Deze woning beschikt over een inkomhal met apart toile Beekstraat 38 Betekom ref. Huis gemengd gebruik te koop. De Mattein 27 Affligem ref. Huis kopen in Oudenaken begint op Makelaardesmetbe.

Consultez les meilleures offres pour votre recherche huis paardenstallen vlaams brabant. Huis te koop in AffligemBewaar. Huis weide provincie vlaams brabant. Ontdek de 11 hoeves te koop in de provincie Vlaams-brabant.

3189906 Villa met 2 slaapkamers. Huizen te koop te huur in Vlaams-Brabant bij Immo3000 immo kantoor uit Leuven. Ook als je een woning wilt huren in plaats van kopen vind je hier wat je zoekt. Bruisend of lekker rustig omgeven door veel groen.

4 studio-appartementen verhuurd voor 1720maand in. Volledig te renoveren woning met verschillende bijgebouwen weide en tuin op 16are57. Een van de belangrijkste overwegingen bij de aankoop van een huis is natuurlijk het budget dat je voor ogen hebt. Bij Kolmont bouwen we kwalitatieve nieuwbouwwoningen met tuinen.

In de laatste 24u hebben we 25 nieuwe advertenties toegevoegd. 1570 Galmaarden Provincie Vlaams-Brabant. Te koop luxe huizen in Provincie Vlaams-Brabant - Exclusief ontroerend goed Provincie Vlaams-Brabant. Vrijstaand huis in Neerijse Provincie Vlaams-Brabant.

Appartement te huis te koop vlaams brabant century 21 linkebeek. Op funda vind je het meest complete aanbod met 7993 huizen te koop. Rustig gelegen exclusieve bungalow volledig vernieuwd in 2018-2020. 33 Biens Immobiliers à Brabant à partir de 188 000.

3271 Zichem Scherpenheuvel-Zichem Provincie Vlaams-Brabant. Snack met woongelegenheidOp het gelijkvloers snack met koer vrij van gebruik. Ontdek de 504 huizen en villas te koop in de provincie Vlaams-brabant. Te renoveren halfopen bebouwing op 8 are 21 ca.

Op onze website ontdek je heel wat goedkope huizen te koop. Dit huis Stadswoning is voorzien van een Open en ingericht keuken een zwembad 3 garages een kelder en 8 parkeerplaatsen. Immo Proxio het aanbod van vastgoed makelaars op één website. De prijs voor een woning varieert sterk in de verschillende Vlaamse provincies en steden.

Specifiek op zoek naar een huis te koop in OudenakenOf je nu op zoek bent als Oudenakenaar of een nieuwkomer bent uit één van de omliggende gemeenten Halle Galmaarden Jette Pepingen Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw. Driedubbele beglazing en volledige gevel- en dakisolatie. 3 900 000. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1600 voor huizen te koop.

Met een prachtig uitzicht en zuid gelegen dit huis Stadswoning van 430 m² gebouwd in 1970 met een perceel oppervlakte van 2728 m² heeft 23 kamers waarvan 6. 840 m² 8 8 Dit eigendom een koetshuis uit 1750 gelegen in een kasteeldomein werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot verschillende wooneenheden met een. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio. Huis te koop - vlaams brabant provincie - Immoweb.

Zoek je huizen te koop in Provincie Noord-Brabant. Indien mogelijk voorzien we zelfs een carport.

Cottage Woning Luxe Huizen Kopen Vlaams Brabant Briek360 Luxe Huizen Huizen Huis Buitenkant
Cottage Woning Luxe Huizen Kopen Vlaams Brabant Briek360 Luxe Huizen Huizen Huis Buitenkant
Te Koop Villa 4 Slaapkamer S Bewoonbare Oppervlakte 350 M2 Prachtige Villa Met Magnifieke Tuin Landelijke Stijl Huizen Huis Buitenkant Huis Ontwerpen
Te Koop Villa 4 Slaapkamer S Bewoonbare Oppervlakte 350 M2 Prachtige Villa Met Magnifieke Tuin Landelijke Stijl Huizen Huis Buitenkant Huis Ontwerpen
Pin Op Terlostraat 79 1755 Gooik
Pin Op Terlostraat 79 1755 Gooik
Cottage Woning Luxe Huizen Kopen Vlaams Brabant Briek360 Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Buitenkant Huis
Cottage Woning Luxe Huizen Kopen Vlaams Brabant Briek360 Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Buitenkant Huis
Hallaar Cottage Homes House Exterior Facade House
Hallaar Cottage Homes House Exterior Facade House

Posting Komentar untuk "huis te koop vlaams brabant"